Zwolse Aa-weide bedreigd met sluiten

0
209

Zwolle – Op de dierenweide van de Aa-landen is een groot tekort aan vrijwilligers. De Aa-weide aan de Soerense beek 40 wordt daarom ook met sluiten bedreigd.

Op het eerste gezicht lijkt er niks aan de hand te zijn op de dierenweide in Zwolle. Er hangt een gezellige sfeer en de dieren lijken gelukkig. Toch zal de Aa-weide haar deuren moeten sluiten voor een periode. Dit is een grote teleurstelling voor de beheerders die daar werken. Ze hadden graag de dierenweide open gezien. Toch bestaat er een mogelijkheid dat de dierenweide open blijft, dat is als er meer vrijwilligers zich zouden aanmelden. Voor de functie van vrijwilliger moet je natuurlijk affiniteit met de dieren hebben en enthousiast zijn om deze uitdaging aan te gaan. De dierenweide zoekt bijvoorbeeld ook nog gastheren/gastvrouwen om de bezoekers te helpen waar nodig is.

© Aa-weide

De Aa-weide vraagt of u een half uur of meer per week tijd heeft om te komen ondersteunen. Alle hulp is van harte welkom. U kunt zich aanmelden via de facebookpagina of via het telefoonnummer van de Aa-weide: 0619462797.

© Aa-weide

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op