ROC van Twente houdt extra informatieavond

0
87

Hengelo – Weet je al welke opleiding je wilt gaan volgen, maar wil je het écht zeker weten? Heb je juist nog geen idee wat je wilt gaan doen? Of loopt je examen niet zoals je had gehoopt? ROC van Twente helpt je graag verder. Ga naar de open dag, ga langs bij een informatiebijeenkomst of loop een dag mee.

Ben je uitgeloot en heb je nog geen andere opleiding gevonden? Ben je gezakt op het vmbo? Of weet je nog niet zeker welke opleiding je kiest? Ga dan samen met je ouders naar een van de informatieavonden. Daar vertellen docenten en studenten je meer over de opleidingen waarvoor je je nog kunt aanmelden. Of helpt een studieadviseur je verder. Kom je van de havo, het mbo of het hbo en heb je geen diploma? Dan zijn de versnelde mbo-opleidingen misschien wat voor jou. De docenten van het VAVO Lyceum van Twente zijn er ook. Zij vertellen je alles over het volwassenenonderwijs. Je haalt dan bijvoorbeeld je vwo-diploma in één jaar, of een deelcertificaat voor Wiskunde B. Ook kun je in sommige gevallen gelijktijdig een versnelde mbo-opleiding volgen en maximaal twee vakken havo/vwo.

Voor leerlingen die gezakt zijn, twijfelen, of nog steeds niet weten welke opleiding het beste bij hen past, organiseert ROC van Twente een extra infoavond op dinsdag 19 juni van 19.00 – 21.00 uur op de ROC-locatie aan de Gieterij 200 in Hengelo. Leerlingen kunnen in gesprek met docenten en studenten van opleidingen waarvoor zij zich nog kunnen aanmelden. Ook zijn loopbaanadviseurs aanwezig die leerlingen verder op weg kunnen helpen.

Heb je een opleiding op het oog? Maar weet je nog niet helemaal zeker of het écht iets voor jou is? Loop dan een dag mee. Tijdens deze meeloopdag volg je een theorie- of praktijkles, samen met de studenten. Alsof je al echt op het mbo zit. Zo kom je meer te weten over de lessen, de docenten en ervaar je hoe het is om student te zijn.

 

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op