Opnieuw een geslaagd ZUMBA-event voor ZUMBA-familie Letwory

0
308

Zwolle – Afgelopen zaterdagmiddag organiseerden Willem & Wilma Letwory opnieuw een ZUMBA evenement. Hun vorige event in maart met Hermann Melo was nog maar net achter de rug, en de familie had al weer plannen voor een nieuw event. 

Deze keer was er een keur van aansprekende ZUMBA gast-instructeurs uitgenodigd; Alexander en Helena uit Duitsland, Sabina en Dunya uit Lelystad en als kers op de taart ZUMBA-grootheid Henry Cedeno uit Miami. Willem & Wilma stonden uiteraard zelf ook op het podium, om samen met hun dochters hun aandeel te leveren. Daarnaast waren ze tijdens het evenement overal bij betrokken om het feest in de juiste banen te leiden. Want er komt een strakke planning bij kijken om zo’n groot feest te organiseren.

Het feest was een drie uur durend evenement waar jong en oud, man of vrouw deelnamen aan een feest van beweging, plezier, gezelligheid en saamhorigheid op heerlijke aanstekelijke en vrolijke Zuid Amerikaanse muziek. De sfeer is laagdrempelig en iedereen komt er om er gezamenlijk een groot (dans)feest mee te maken. “Ook deze keer is dit wederm geweldig gelukt! Stralende, genietende mensen, uit heel Nederland van Limburg tot Drenthe, die enkel lovende woorden en stroom van complimenten hadden te vertellen.”aldus Letwory De mensen die al vaker naar een ZUMBA event van de familie zijn geweest, weten wat ze kunnen verwachten als ze naar een party van Wilem & Wilma komen. KMaar ook ZUMBA-liefhebbers, die er voor het eerst bij waren, hebben al aangegeven dat ze er een volgende keer graag weer bij zijn. Mocht je dit event gemist hebben, maar graag een keer de sfeer proeven? Het event staa voor oktober gepland.

© Martijn P.I. van Oort

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op