Brandweerrally 2018 in Dedemsvaart

0
124
Archief (© Gerrit-Jan Mondria)

Dedemsvaart – Op zaterdag 16 juni vindt de derde editie van de Brandweerrally plaats. Dit jaar is de organisatie van het evenement in handen van brandweerpost Dedemsvaart. De rally vindt dan ook plaats in en rondom Dedemsvaart.

Teams met brandweermensen uit onder andere Hardenberg, Hasselt, Nieuwleusen, Ommen, Steenwijk, Vollenhove en een team van repressieve medewerkers van Veiligheidsregio IJsselland nemen het in allerlei spellen actief tegen elkaar op. De opdrachten met ludieke spelletjes zijn onder andere gepland bij de Kalkovens en de Kotermeerstal. Aangezien de spellen qua afstand redelijk ver uit elkaar liggen, leggen de deelnemende teams de route van de rally per fiets af.

De Brandweerrally begint zaterdag om 10.45 uur. Het eindspel wordt aan het eind van de middag gespeeld aan de brandweerkazerne in Dedemsvaart. Na het optellen van de punten die de ploegen gedurende de dag verzameld hebben, bepaalt de organisatie de winnaar. Het winnende team organiseert de rally van 2019.

Vanwege de landelijke herdenking van omgekomen brandweermensen wordt op zaterdag 16 juni de rally om 13.00 uur voor de duur van 1 minuut stilgelegd.

Reageer op dit artikel

  Subscribe  
Abonneren op